Edgar Savisaar tahab kihla vedada

02. märts 2009, 11:37

Brüsselis 32 000 krooniga vastuvõtu
korraldanud Tallinna linnapea Edgar Savisaar kirjutas oma blogis, et sai
võrreldes presidendi Toomas Henrik Ilvese 1,5 miljoni kroonise vastuvõtuga
liialt vähe tähelepanu.

Keskerakonna juht ning vaimne isa pakkus seejuures, et võib kõigi soovijatega kihla vedada, et poliitiliste vaadete pärast tema kokkuhoidlikkusest ei kirjutata.

"Vastuvõtt Brüsselis leidis üldse väga vähe kajastamist. Ainult TV3, PBK ja mõned linnameedia väljaanded pidasid vajalikuks seda ära nimetada," kurtis Savisaar, kes peab vastuvõtukulude võrdlust kujukaks ja ennast väga kokkuhoidlikuks meheks.

"Kuna aga see võrdlus võib äkki Keskerakonnale mõne plusspunkti tuua, siis olen ma enam-vähem kindel, et mitte ükski õukonna ajaleht, veel vähem telekanal, sellest ei räägi. Äärmisel juhul tehakse üks väike nupuke ja sellega ka piirdutakse," märkis Savisaar ja lisas, "olen valmis kihla vedama, kui keegi arvab teisti."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2009, 11:37
Otsi:

Ava täpsem otsing