Äripäev langetas koolituste hinda

1706-aripaev 03. märts 2009, 13:44

Äripäeva Koolituskeskus langetas
kvaliteetkoolituste hindu viiendiku võrra.

”Majanduskriis kärbib paljude firmade ja asutuste koolituseelarveid, mõnel juhul isegi kuni 50 protsenti. Tihti ostetakse vaid kõige vajalikumat ja odavamat. Paraku langeb niimoodi koolituste kvaliteet ja tellijate rahulolu - odav koolitus ei ole alati sugugi kõige parem,” põhjendas Koolituskeskuse juht Elina Siilbek hinnalangust.

Uue hinnakirja järgi maksvad ühepäevased koolitused 3560 krooni (varem 4450 krooni), kahepäevased 7560 krooni (varem 9450 krooni).

ÄP Koolituskeskus korraldab ligikaudu 60 koolitust aastas. Eelmisel aastal käis koolitustel 726 osalejat, üksuse käive oli 6,255 miljonit krooni.

Kõige populaarsemad koolitused läbi aegade on olnud Margus Tinitsa finantskoolitus mittefinantsjuhtidele "Finantsarvestus ettevõtte võtmeisikule" ja Mare Porki "Inimsuhete keerukus ja lihtsus". Selle aasta kõige edukamad koolitused on pikad programmid "Uue juhi kool" ja "Tuleviku Akadeemia". Läbi aegade on olnud populaarne ka aastane programm "Tipptegijate Kool", mida juhib Mare Pork ja mida pakub ainult Äripäeva Koolituskeskus.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 13:44
Otsi:

Ava täpsem otsing