SEB varahalduse juhiks valiti Reet Raidur

03. märts 2009, 09:04

SEB Eesti varahalduse valdkonna juhiks
(Wealth Management Estonia) nimetati 1. märtsist 2009 Reet Raidur,
teatas ettevõte pressiteates.

„Privaatpanganduse ja SEB Varahalduse jõudude ühendamine võimaldab meil turule tuua uudseid investeerimislahendusi ja juurutada erinevaid kontseptsioone varade struktureerimiseks,“ märkis Varahalduse valdkonna värske juht Reet Raidur.

„Meie meeskonna alustalaks on lisaks SEB Grupi tugevale toele ka Sven Kunsingu juhitav Ida-Euroopa suunaline investeerimismeeskond. Lisades sellele privaatpanganduse professionaalse klienditundmise, saame Eesti parima varahalduse organisatsiooni,“ rääkis Raidur.

SEB Grupis on investeerimiskompetents koondatud Wealth Managemendi divisjoni alla. Samalaadse Varahalduse organisatsiooni arendamine toimub ka Baltimaades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 09:04
Otsi:

Ava täpsem otsing