Urmo Aava lõpetab sponsorite puudumisel rallisõidu

03. märts 2009, 09:16

Eesti esirallipaari Urmo Aava ja Kuldar
Siku karjäär võib olla läbi, kuna mehed ei leia piisavalt ettevõtjatest
toetajaid.

Kuigi mõni sponsor on valmis neisse teatud summa panustama, siis kokkuvõttes sellest ei piisa. Praegu on nad valmis andma x summa, aga tegelikult oleks vaja kolm x-i, või saaks vähemalt kakski, rääkis Aava Postimehele.

Aava tunnistaski, et lisaks rallisõiduks vajaliku raha kokkukraapimisele otsib ta endale tasuvamat tegevust. "Püüan viia oma kulutusi võimalikult madalale ning leida sellist tööd, mis võimaluse tekkides lubaks MM-sarjaga taasühineda," selgitas Aava ning viitas, et igapäevased laenud ja liisingud tuleb ju kuidagi ära maksta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2009, 09:17
Otsi:

Ava täpsem otsing