Muhu mustriga tennised müüvad ootamatult hästi

04. märts 2009, 09:11

Eelmisel nädalal veebis müüma
hakatud rahvarõivaste mustritega kujundatud tennised lähevad ootamatult
hästi, eriti nõutavad on Muhu mustriga tennised.

"Esimene nädal läks ootamatult hästi, me ei ole veel oma toredamaid sõnumeid jõudnud välja paisatagi," ütles rahvusjalatsite projekti juhtiv Indrek Kaing ajalehele Meie Maa. Kõige paremini on müüdud kollaseid, Muhu mustriga tenniseid, järgnevad Mulgi mustriga mustad jalavarjud ja Hargla triibulised omakorda neil kannul.

Müüginumbreid ei soovinud Kaing täpsustada, ent kinnitas, et rahvustenniste ostjate arv jääb paari tuhande ringi. Tuleval nädalal on meil lootust näidata huvilistele uut – kas Risti või Pärnu mustrit, mis meil praegu Hiinas on valmimas, rääkis Kaing.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2009, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing