Savisaar õnnitleb naisi, punane roos hambus

04. märts 2009, 10:12

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on
pühapäevase naistepäeva eel poseerinud mitme endanäolise naistepäeva e-kaardi
jaoks. Nii võib saatja leida näiteks kaardi, kus Savisaar soovib
õrnema soo esindajatele õnne, punane roos hambus.

"8. märtsil tähistatakse Eestis ja mujal maailmas rahvusvahelist naistepäeva. Kuna Keskerakond hindab naisi kõrgelt, pakub erakonna esimees Edgar Savisaar kõigile inimestele võimaluse oma naistuttavatele üks tore ja meeleolukas personaalne e-naistepäevakaart saata," seisab Keskerakonna koduleheküljel.

Äripäeva lihtne katse näitas, et paraku ei ole e-kaardi saatmise süsteem nii arukas, et kaarti saaks tõepoolest vaid naistele saata. Aga sellest pisiveast hoolimata saab kaardiläkitaja valida "kirgliku roosi" (Savisaar kipras kulmudega, punane roos hambus), "südamliku hüatsindi", "kevadise tulbikimbu" ja "südamelike nartsisside" vahel.

Hea tahtmise korral saab kaardist ka laulujupi välja pigistada.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2009, 10:35
Otsi:

Ava täpsem otsing