VIDEO: Priit Leitoga ahvenajahil

04. märts 2009, 21:37

Sel ajal, kui paljud eestimaalased pagevad
siinse kehva suusailma eest Egiptimaale peesitama, vuhiseb Ekspress Grupi
juhatuse esimees Priit Leito kohalikel järvedel mootorsaaniga ringi.

Priit on nimelt kirglik kalamees. Isegi nii kirglik, et ärkab laupäeva hommikul kell 4 Tallinnas, sikutab kalamehe rõivad selga ja vurab Peipsile ahvenaid püüdma. Ja nii vähemalt neli korda kuus. Kui ilmataat jääd annab.

Õhtulehe endise peadirektorina ei ole Priit kade mees – kui ta kord Norra fjordide vahel punast kala käis püüdmas, pakkus ta värsket soolakala – mõistagi ise otsast lõpuni valmistatud – ka toimetuse koosolekutoas ja jagas lahkelt kala soolamise nippe kõigile huvilistele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2009, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing