EL hakkab töökuulutusi avaldama 23 keeles

05. märts 2009, 14:00

Euroopa Personalivaliku Amet (EPSO) avas
sel nädalal uuendatud kodulehe www.eu-careers.eu, kus hakatakse konkursiteateid avaldama kõigis
23 ametlikus keeles, teatas Euroopa Komisjon.

Konkursse hakatakse aga tutvustama ja reklaamima konkreetsetele sihtrühmadele viisil, mis aitaks paremini jõuda piisava arvu sobiva kutseoskusega kandidaatideni.

EPSO direktor David Bearfield kommenteeris: „Selleks, et Euroopa parimad pead tuleksid meile tööle, peame aktiivselt suurendama inimeste teadlikkust sellest, kui palju on ELi institutsioonides erinevaid karjäärivõimalusi.”

Kandidaatidel soovitatakse teha vabatahtlikke interaktiivseid teste juba enne taotlusvormi täitmist. Nii saavad nad hinnata oma valmisolekut konkursil osalemiseks. Taotluse vorm on nüüd selgem ning interneti teel on võimalik saada abi selle täitmiseks. See teeb kogu protsessi kandidaatide jaoks tunduvalt lihtsamaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 14:00
Otsi:

Ava täpsem otsing