Läti suurim autoliisija taotleb pankrotti

05. märts 2009, 16:13

Autode liisingufirma Zeme Auto viis
kohtusse avalduse enda maksejõuetuse tunnistamiseks, vahendas rus.db.lv ajalehte
Dinas bizness.

Veebilehel kirjutab Zeme Auto, et on Läti liisinguturu liider. Tema tehelikku tegevusmahtu on raske hinnata, sest 2007. ja 2008. aasta majandusaruandeid pole avaldatud. Teised autoliisingu ja -faktooringupakkujad ei pea Zeme Autot tugevaks konkurendiks.

Zeme Auto tegutseb alates 2001. aastast. 2008. aasta septembris sai firma ainuomanikuks ja juhiks Leedu kodakondsusega Rasus Pauris. Enne seda kuulus Zeme Auto neli aastat firmale Eirobuvserviss, mille omanikuks oli mitmete seadusevastaste ehitistega seostatud Vladislav Demjanov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 18:28
Otsi:

Ava täpsem otsing