Ostjad eelistasid veebruaris Peugeot tarbesõidukeid

05. märts 2009, 16:38

Peugeot Bipper ja Boxer olid veebruaris
Eestis enim ostetud tarbesõidukid, näitas möödunud kuu AMTELi
müügistatistika.

Autode müügi- ja teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) statistika kohaselt oli Peugeot veebruaris 11,7%-lise turuosaga enimmüüdud tarbesõiduk Eestis, teise koha võttis Citroen 9,1%ga, müües vastavalt 36 ja 28 autot, edastas Peugeot' sõidukeid müüv KW Bruun Baltic.

Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuhi Rasmus Tali sõnul seisab brändi tarbesõidukite müügiedu taga soodne hind, kvaliteet ja konkurentidest pikem garantiiperiood. Peugeot Bipperi hinnad algavad 129 900 kroonist ja Boxeril 274 900 kroonist.

KW Bruun Baltic on Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis alates 2008. aasta septembrist. KW Bruun müüb Taanis, Rootsis ja Islandil kokku ligemale 50 000 Peugeot’ sõidukit aastas. Selle aasta veebruarist alustas KW Bruun Peugeot’ maaletoomist ka Lätis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 16:38
Otsi:

Ava täpsem otsing