Lugeja arvab

ÄP 06. märts 2009, 00:00

  Raie: mis paketti pakuvad ettevõtjad ühiskonnale?
 • Täiesti õigustatud jutt ja stabiilsus ettevõtjale peab saabuma. Millal saabub aeg, kui poliitikud saavad aru, et riigi üheks alustalaks on majandus?
 • Ettevõtlusvabadus ongi meid kahjuks tänasesse kriisi toonud, nii kummaline kui see ka pole. Mingite inglitega siin tegemist pole ja nii see kasumi tagaajamine lõpeb. Tegevusvabaduse edasine suurendamine tähendaks augu veelgi suuremaks kaevamist.
 • ...kallis ettevõtja, poleks tarvis olnud investeerida kinnisvarasse, seda esiteks. Teiseks, te sõidate luksautodega, elate suurtes lossides, aga oma ettevõtes puudub märkimisväärne tehnoloogia, tootearendusest pole juttugi, tööliste palgad on...
 • Minu teada pole Eestis 40 000 suurt lossi ega luksusautot. Mõnel on ikka arusaam elust täiesti käändunud. Aga artikkel koputab kõigile, et ei saa me ilma üksteiseta ning see ongi olulisim. See üksteise mustamine peab lõppema.
 • Kahju, et meil pole riik-ettevõtja-töötaja suhe korras. Inimesi peaks üles äratama, kõiki. See artikkel ka seda osaliselt teeb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

  Vaata kogu kava
  Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
  24. November 2011, 17:58
  Otsi:

  Ava täpsem otsing