Koger Kinnisvara võlgu üle 7 miljoni krooni makse

08. märts 2009, 09:47

Volta majas odavalt kortereid müünud Koger
Kinnisvara pole suutnud Maksu- ja tolliametile tasuda rohkem kui 7 miljonit
krooni, maksuvõla ajas üles käibemaks.

Võlgnevused maksu- ja tolliametile kasvasid aastaga miljardi krooni võrra, edastasid ERR Uudised. Kõige rohkem maksuvõlglasi on kinnisvaraarendajate seas. Samas kasvab kiiresti ka jae- ja hulgimüügifirmade arv, mis ei suuda makse õigel ajal tasuda.

Laenulepingu järgi peab Koger Kinnisvara maksma pangale iga korteri müügi pealt kokkulepitud summa. Aasta lõpus langesid korteri hinnad nii madalale, et pangale tuli maksta tagasi rohkem kui korterite müügitehingust raha laekus, vahendas "Aktuaalne kaamera".Volta majaVolta maja

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2009, 10:14
Otsi:

Ava täpsem otsing