Ligi pooled araablased loodavad tänavu palgatõusu

08. märts 2009, 16:04

Pärsia lahe äärsete riikide töötajaskonnast
loodab 45%, et nende palk tõuseb lähema kuue kuu jooksul majanduskriisile
vaatamata, vahendas The Arabian Business värsket palgauuringut.

Kõige optimistlikumad olid Bahreini töötajad, kellest 57% arvas, et nende palk tõuseb lähema poole aasta jooksul. Kõige pessimistlikumad olid inimesed Araabia Ühendemiraatides, kus 56% küsitletutest ütles, et nad ei looda palgatõusule. Kuveidis oli palgatõusu ootamisest loobunud 54% küsitletutest.

Sama uuringu järgi ulatusid tippspetsialistide kuupalgad koos soodustustega 300 000 dollarini. Kaheksa kümnest kõrgeima palga saajaist töötas Araabia Ühendemiraatidest ja kaks Bahreinis. Enamus neist olid pankurid, kuid ei puudunud ka teiste alade nagu näiteks tervishoiu esindajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. March 2009, 16:04
Otsi:

Ava täpsem otsing