Priit Põldoja asub Silvanot turgutama

Lemmi Kann 09. märts 2009, 00:00

"Üks asi lõppes, teine algab," ütles Põldoja Äripäevale, kommenteerides oma lahkumist Alta Capital Partnersi ridadest.

Seda otsust põhjendas Põldoja muutunud turuolukorraga, mis nõuab ümberfokusseerimist.

"Minu liitumine Altaga oli toona rohkem seotud kasvuprojektidega. Praegusel turul on olud hoopis teised ja seepärast keskendun Alta Capitali portfelliettevõttele Silvano Fashion Group. Altast küll lahkun, aga loomulikult teeme Indrek Rahumaa ja Alta Capitaliga koostööd," rääkis Põldoja, kes on Silvano Fashioni nõukogus olnud juba aasta.

Alates märtsist on Põldoja Silvano Fashion Groupi nõukogu esimees.

Põldoja tunnistas, et Silvanol ei lähe praegu just kõige paremini. "Ei lähe ka mitte kehvasti, aga ettevõte vajab kindlasti oluliselt suuremat tähelepanu, kui ta seni on saanud," nentis Põldoja, lisades, et tema roll Silvano juhtimises muutub nüüd tunduvalt aktiivsemaks. Pikemas perspektiivis tema sõnul nõukogu tasandilt ettevõtet siiski juhtida ei saa ning see lahendus sobib pigem üleminekuperioodiks. "Kuidas see täpselt välja kujuneb ja kuidas edasi minna, selle üle me praegu diskuteerime," ütles Põldoja.

Silvano Fashion Group on rahvusvaheline naistepesu ja rõivaste kaubamärke, tootmist ja jaemüüki ühendav kontsern, mis tegutseb Balti riikides, Venemaal, Valgevenes ja Ukrainas. 2008. aastal teenis kontsern 1,69 miljardi kroonise käibe juures 119 miljonit krooni kahjumit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing