Enn Veskimägi: Sõõrumaa jutt on solvav

09. märts 2009, 09:17

Suurettevõtja Urmas Sõõrumaa jutt, et
ettevõtjad peaksid luuserdamise lõpetama ja tööle hakkama,
on solvav, ütles tööandjate keskliidu juht Enn Veskimägi.

Intervjuus Postimehele küsis Veskimägi, milliseid ettevõtjaid Sõõrumaa silmas pidas ning vastas ise: "olen üsna kindel, et need on paljuski poliitikute soodustatud kinnisvarabuumi najal tekkinud ettevõtted, mis praegu hääbuvad. Sadade eksportivate ettevõtjate jaoks, kes oma toodangut Euroopas või maailmaturul ausalt müüvad, on selline sildistamine solvav."

Veskimägi kinnitusel on rasketes majanduslikes oludes ellujäämine muu hulgas ka Eestis tegutsevate edukate välisfirmade jaoks probleem. "Kas see tähendab, et ka nemad on luuserid? Või on luuserid suured Euroopa tööstusriigid," küsis ta. "Majandus on globaalselt sügavas languses ning sellega tuleb mõneks ajaks leppida. Parastamine või mõnitamine viitab pigem ütleja poliitilistele ambitsioonidele, lisas Veskimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2009, 09:17
Otsi:

Ava täpsem otsing