Käivitus lihtne laevapiletite broneerimissüsteem

09. märts 2009, 20:26

Täna käivitus Eesti ja läänemeremaade
esimene ühtne laevapiletite broneerimissüsteem Laevapiletid.ee, mis aitab nii
reisiaegu jälgida kui ka piletihindu võrrelda.

Laevapiletid.ee juhi Jaanus Põderi teatel seisneb vastavatud portaali uudsus selles, et ühtsest süsteemist saab samaaegselt jälgida kõikide laevade väljumisi, saabumisi, reisiaegu, võrrelda hindu ning vormistada soovitud piletid kolme minutiga.

„Laevapiletid.ee on arendatud põhimõttel, et alati kuvatakse iga operaatori parimat võimalikku hinda ning üksnes väljumisi, kus on vabu kohti või millele reisija poolt sisestatud kriteeriumid vastavad. Laevafirmad teevad pidevalt sooduspakkumisi ning reisijatel oli seni üsna keeruline orienteeruda erinevate laevafirmade hinnakirjades ning eripakkumistes,“ kommenteeris Põder.

Uus keskkond toimib reaalajas ja seda saab kasutada tasuta. Pileti broneerimine ei võta aega üle 3 minuti, ent check in´i saab läbida veelgi lihtsamalt. Selleks piisab vaid sms-sõnumist, mis saadetakse tellija telefonile.

Laevapiletid.ee aitab leida ka autokohta nädalavahetuse väljumistele. Seni tähendas vaba koha otsimine tippaegadel kümneid minuteid telefoni ootejärjekorda.

Laevapiletid.ee alustab eesti keeles Tallinn-Helsinki, Helsinki-Tallinn liinidega, järk-järgult lisatakse juurde nii teisi liine kui keeli. Pileti broneerimisel saab maksta Swedbanki, SEB, Krediidipanga ja Danske Banki pangalinkide kaudu.

Laevapiletid.ee on registreeritud ettevõttele Baltic Ferry Systems OÜ, mis kuulub võrdsetes osades Kristian Allikmaale ja ettevõtte tegevjuhile Jaanus Põderile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2009, 20:46
Otsi:

Ava täpsem otsing