Läänemaa Ehitus läheb hingusele

09. märts 2009, 07:11

Ligi 20 aastat tegutsenud Läänemaa Ehitus
koondab 20. märtsist kõik 18 töötajat, firma ise jääb ootama paremaid aegu,
kirjutab Lääne Elu.

Läänemaa Ehituse üks omanik ja juht Kaarel Kabin tunnistas, et praeguses turusituatsioonis ei ole võimalik firmat töös hoida. Töötajad koondatakse, kuid nendega on kokkulepe, et kui mingit tööd tellitakse, on nad nõus naasma.

"Nii et laul päris lauldud ei ole, aga laul on hale," iseloomustas Kaarel Kabin praegust seisu ehitusturul. Küsimusele, mis meeleolud valitsevad, vastas Kabin kurva huumoriga, et teisipäeval pidas ta meestega viimase koosoleku ja üles, et "mina enam pimedas uulitsale ei tule".

"Mul pika staažiga mehed, saavad aru, et asi pole mitte hukka aetud, vaid hukka läinud," tunnistas Kabin.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. March 2009, 07:11
Otsi:

Ava täpsem otsing