Hilton loob uue luksushotellide keti

10. märts 2009, 19:57

Hilton avab uue hotelliketi, mille nimeks
saab Denizen Hotels ning mis on suunatud teadlikele moodsatele reisijatele.

„Ajal, mil tegutseme väljakutseid täis makroökonoomilises keskkonnas, näitab Denizen Hotelsi lisamine meie pühendumust pidevalt investeerida enda pikaajalisse kasvu,“ sõnas Hiltoni juht Christopher Nassetta USA Today’le.

Denizenist saab luksusbränd nii äri- kui puhkusereisijatele ning igas hotellis saab olema spaa, lounge ning töölauad lobbys.

Hiltoni esindaja ei olnud nõus avaldama, millal ja kus esimene hotell avatakse. Kõnelused käivad linnades üle maailma – Abu Dhabis, Austinis, Hollywoodis, Beverly Hillsis, Buenos Aireses, Cancunis, Istanbulis, Jeruusalemmas, Las Vegases, Los Caboses, Miamis, Montrealis, Mumbais, New Yorkis, Panama Citys ja Washingtonis.

Hiltoni teiste luksusbrändide hulka kuuluvad veel Waldorf Astoria ja Conrad Hotels.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2009, 20:41
Otsi:

Ava täpsem otsing