Kaitsevägi värbab jätkuvalt töötajaid

10. märts 2009, 08:09

Kaitseväes on endiselt vabad paarkümmend
töökohta, millele otsitakse sobivaid inimesi, kirjutab Postimees.

Tööle võtaks kaitsevägi inimesi, kellel on ohvitseri või allohvitseri auaste, sest neist on kaitseväes praegu puudus ning ka tööpuuduse kasv pole seni kaitseväele neid eriti juurde toonud. Samuti soovib kaitsevägi C kategooria juhiloaga allohvitsere, keda panna soomukeid juhtima.

Lisaks otsitakse meditsiinipersonali, nagu õed ja arstid. Kaitseväe värbamiskeskuse juhataja Lauri Kurvits lausus, et võrreldes eelmise aastaga andis kaitseministeerium kaitseväele loa võtta lisaks lahkuvate inimeste asendamisele tööle veel 125 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2009, 10:08
Otsi:

Ava täpsem otsing