Danilov: hoian kokku reisimiselt

11. märts 2009, 19:47

Reise praegu ei plaani ning puhkuse
kavatsen veeta Eestis, sõnas haigekassa juhatuse esimees Hannes Danilov Äripäeva
päevaküsimusele vastates.

„Hoian kokku reisimiselt, ma ei plaani praegu reise,“ sõnas Danilov kokkuhoiukohtadest rääkides ning lisas, et oma puhkuse veedab ta Eestis.

Alanud säästutrendi kommenteeris Danilov, et inimese seisukohalt on see õige. „Kui keskkond on selline, et võib töökoha kaotada, tuleb arvestada, et liisingud ja laenud tuleb ikkagi maksta,“ märkis tippjuht.

„Riigi seisukohalt on kasulik kui tarbitakse. Kui inimestes on hirm, tarbimine väheneb. Kui ootused on suuremad, siis tarbimine kasvab,“ sõnas Danilov. "Riigil pole mõtet ka tühje lubadusi anda, kuid väga suurde pessimismi pole ka mõtet laskuda.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. March 2009, 19:47
Otsi:

Ava täpsem otsing