Rahvusringhääling koondab 30 töötajat

11. märts 2009, 07:19

Eesti Rahvusringhääling (ERR) kavatseb
eelarvekärbete tõttu töötajate arvu juuni lõpuks umbes 30 inimese võrra kärpida,
tunnistas ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa, kirjutab Postimees.

Kuigi Allikmaa sõnul ei ole veel lõplikult paika pandud, kes veidi enam kui 300 töötajatest lähiajal tööst ilma jääb, ei puuduta koondamine suure tõenäosusega neid, kes on otseselt ametis eetriaja sisustamisega ekraanil.

Nagu varasematelgi koondamisjuhtudel, tuleb Allikmaa sõnul peagi paluda koju jääda eelkõige neil, kes on jõudnud pensioniikka.

Allikmaa täpsustas, et umbes kaks kolmandikku koondatavaist töötab televisioonis ja kolmandik raadios. Ent võrreldes mitme teise tähtsa ja suure organisatsiooniga, nagu näiteks kuu algul 120 inimese töö kaotamisest teatanud Estonian Air, on rahvusringhäälingul Allikmaa hinnangul isegi suhteliselt hästi läinud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. March 2009, 07:19
Otsi:

Ava täpsem otsing