Üks küsimus: Mille pealt kõige rohkem kokku hoiad?

ÄP 12. märts 2009, 00:00

Anzori Barkalaja, Viljandi Kultuuriakadeemia direktor
Hoian kokku igalt poolt natuke, kuid suitsetamisest olen loobunud täielikult. Õigem olekski tulla tagasi juurte juurde. Kodune moos on parem kui poest ostetud ning liha võiks taluniku juurest osta, ja üldse võiks rohkem tarbida toiduaineid, mis pole E-dega üle külvatud. Rusikareeglit pole, eelkõige tuleks säilitada terve mõistus.

Hannes Danilov, haigekassa juhatuse esimees
Hoian kokku reisimiselt, oma puhkuse veedan Eestis. Riigi seisukohalt on kasulik, kui tarbitakse. Kui inimestes on hirm, siis tarbimine väheneb, kui ootused on suuremad, siis tarbimine kasvab.

Kristi Hakkaja, Oskando juhatuse liige
Hoian kokku väljas söömise pealt. Restoranides käin võib-olla natuke vähem. Tarbimine kindlasti jätkub, isiklikult nii teravalt ei tunneta kokkuhoiu vajadust. Mingi kokkuhoid on kriisi tingimustes mõistlik nii riigi, ettevõtete kui ka eraisiku tasandil. Kõik peaksid ratsionaalselt oma kulutused üle vaatama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing