BÖRS: USAs tuleb ilmselt rahulik õhtu

12. märts 2009, 15:10

Tänane kauplemissessioon USAs tuleb ilmselt
kaunis rahulik ning futuurid näitavad väga kerget tõusu.

USA suurim krediitkaardiettevõte American Express futuurid langesid 2,9 protsenti tänu Citigroupi negatiivsetele ootustele ettevõtte esimese kvartali kasumist. Pank alandas aktsia hinnasihti varasemalt 14 dollarilt 9-le.

Genentech, keda maailma suurim vähiravimite tootja Roche viimased kaheksa kuud on püüdnud üle osta, esitas lõpuks pakkumise, mis ka sihile viis. Ostuhinnaks jäi 46,8 miljardit dollarit. Seega võib ilmselt Genentechilt oodata ilusat tõusu.

Suuruselt neljas USAst pärit terasetootja Steel Dynamics alandas oma kasumiprognoosi ning teatas, et ootab esimese kvartali kahjumiks aktsia kohta 40 senti. Varasem prognoos oli 10 sendine kasum aktsia kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2009, 15:10
Otsi:

Ava täpsem otsing