East Capital teeb erivõimaluste fondi

12. märts 2009, 09:52

East Capital loob uue institutsionaalsetele
ja väga varakatele eraisikutele suunatud East Capital Special Opportunities
fondi, mis omandab alahinnatud Venemaa ja Ida-Euroopa varasid.

East Capital Explorer on otsustanud uude fondi investeerida 35 miljonit eurot. Fond loodetakse käima saada teises kvartalis. Fondi maksimaalne suurus on 100 miljonit dollarit. Fond tegutseb neli aastat.

„Vähene kapital ja võimalused osta korralikke ettevõtteid madalate hindade juures jääb kestma vaid ajani, mil turuolud normaliseeruvad,“ ütles East Capitali juht Peter Elam Håkansson. „Võime tegutseda kiiresti, liikuda üle riigipiiride ja sektorite on vajalik võtta osa võimalustest.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2009, 09:52
Otsi:

Ava täpsem otsing