Meerits soovitab noortel õppida hiina keelt

12. märts 2009, 11:20

Kuna selgelt on näha, et Hiina osakaal
maailma majanduses kasvab järjest, julgen juba praegustele noortele soovitada
hiina keele õppimist, ütles LHV nõukogu liige Heldur Meerits.

Euroopa ja Ameerika suur rikkus pole tema sõnul olnud igavene – 300-400 aastat kestnuna on see Hiina ja India rikkuse kõrval pigem normist kõrvale kaldumine. "Meie eluajal suuri muutusi ei tule, kuid lapsed saavad neid nägema," ütles korduvalt Hiinas oma silmaringi avardamas käinud ettevõtja intervjuus Maalehele.

Meeritsa sõnul ei muutu maailmas kriisi tulemusena otseselt midagi, ent Hiina osakaalu kasv maailma majanduses on selgelt näha ja sestap tasub panustada hiina keelele. "Indias, mis samuti on tõusuteel, saab õnneks inglise keelega hakkama," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2009, 12:21
Otsi:

Ava täpsem otsing