Eesti Meedia sulges reklaamipuuduses tasuta ajalehe

13. märts 2009, 14:47

Eesti Meedia kontserni tootena
mullu novembris ilmuma hakanud Võru ajaleht 1LEHT pandi sel nädalal
majanduslikel põhjustel kinni.

"Ilmumine on peatatud, kuniks reklaamiturg paremaks läheb," rääkis tasuta ajalehe vastutav väljaandja Kaupo Torim Õhtulehele. Kas leht ka pärast puhkust naaseb? "Ära ei ole plaanis lehe tegemist lõpetada. Kui olukord on soodsam, tuleb leht tagasi," märkis Torim. Tema sõnul pole mõtet praegusel hetkel miinust juurde tekitada, vaid pigem oodata paremaid aegu.

10 000 eksemplari suuruse tiraažiga 1LEHT ilmus Võru linnas ja maakonnas reedeti. ASi Ühinenud Ajalehed väljaantuna ilmunud lehe peatoimetaja oli Ulis Guth. Võrus jätkavad ilmumist nädalaleht LõunaLeht, kolm korda nädalas lugejateni jõudev Võrumaa Teataja ja kaks korda kuus ilmuv võrukeelne Uma Leht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 11:22
Otsi:

Ava täpsem otsing