Hansa Autokeskus: edevuse laat autoäris on möödas

13. märts 2009, 15:55

Edevust taga ajavaid kliente on tunduvalt
vähemaks jäänud, kinnitas kasutatud autode vahetamise ja komisjonimüügiga
tegeleva ASi Hansa Autokeskus juhataja Ivar Kulbin.

„Selline luksuslik aeg, kus sai endale lubada vahetada igal aastal auto uuema mudeli vastu, on lõppenud,“ nentis Kulbin.

Kulbini sõnul muutuvad aina populaarsemaks autod hinnaklassis 150 000-200 000 krooni, samuti ühe-kahe aasta vanused autod. „Sellise auto esimene hinnakukkumine on ära olnud ja edaspidi hind enam nii järsult ei kuku,“ põhjendas Kulbin. „Ja samas pole sellise auto kasutamine sugugi kallim, sest auto on heas korras.“

Hansa Autokeskus on aastaid toonud kasutatud autosid sisse Skandinaaviast ja Kesk-Euroopast. „Praegu toome autosid peamiselt vaid tellimisel, näiteks kui klient oma soovile vastavat autot Eestist ei leia,“ lausus Kulbin. Hansa Autokeskuse platsil on praegu kuni 60 autot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 11:17
Otsi:

Ava täpsem otsing