Skype'i asutajate kinnisvarainvesteering läheb oksjonile

Lemmi Kann 16. märts 2009, 00:00

Paari aastaga on Targa Kodu kontseptsiooniga korterelamus ära müüdud kolm korterit.

Targale Kodule on raha andnud Hansapank ja Skype'i asutajate investeerimisfirma Ambient Sound Investments OÜ, kelle kasuks on seatud hüpoteegid summades vastavalt 117,3 ja 35 miljonit krooni.

Ambient Sound Investmentsi juhatuse liikme Tauno Tatsi sõnul on raske hinnata, mis projektiga viltu läks. "Meie oleme Targa Kodu ideed pooldanud ja finantseerinud. Meile sümpatiseeris idee, et oleks ökonoomne keskkond läbi tehnoloogia. Kuidas seda turule pakkuda, see on juba arendaja ettevõtmine," möönis ta.

Küsimusele, mis investeeringust nüüd edasi saab, andis Tats vastuseks, et eks see paistab tulevikus. "Aktiivselt me sellega enam ei tegele. Me oleme jätkuvalt olnud valmis tehnoloogilist poolt edasi juhtima ja seda toetama, aga see eeldab ka muud infrastruktuuri, et sellel tehnoloogial mõtet oleks. Kui projektile tuleb uus arendaja, eks siis tuleb konkreetselt läbi rääkida," lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing