Juske: räige propagandaleht tuleb sulgeda

16. märts 2009, 20:43

Tallinna eelarve sügavat miinust ning
räiget keskerakondlikku propagandastlikku sisu arvestades tuleks Tallinna linna
ametlik häälekandja Pealinn kinni panna, leiab sotsiaaldemokraat Jaak Juske oma
ajaveebis.

"Minu arvates oleks viimane aeg nimetada Tallinna linna ametlik häälekandja Pealinn ümber Keskerakonna propagandaüllitiseks. Mida lähemale valimistele, seda räigemalt Pealinna leht Eesti riiki ründab. Tasakaalus linnameediast on asi ikka väga kaugel. Vastaspoolele ei anta lihtsalt sõna," pole opositsioonipoliitik Juske rahul Pealinna sisuga.

"Võtame Pealinna tänase numbri. Jah, kogu avaliku sektori kulusid koomale tõmmanud riik vähendas omavalitsuste sissetulekuid. Lehe toimetajatel oleks aga tulnud küsida räige sõimu kõrvale ka rahandusministeeriumi kommentaari," kirjutab Juske.

"Või võtame lasteaedade raskest olukorrast rääkiva loo, mis on lihtsalt üks suur kurva tegelikkuse ilusatmine. Sellest, et suur hulk lasteaedu on sunnitud vähendama eelarvekärpe pärast õpetajate töökoormust ehk palgataset, ei ole artiklis sõnagi. Rääkimata sellest, et oleks mainitud linnavalitsuse otsust oma palka mitte vähendada," osutab Juske lehe kallutatud teemakäsitlustele.

"Tallinna eelarve on sügavas miinuses. Sellises olukorras tuleks Pealinna väljaandmine üldse lõpetada. Tallinlased ootavad raskel ajal linnalt toimetuleku ja avalike teenuste tagamist, mitte poliitikute propagandaüllitisi," kirjutab Juske.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. March 2009, 20:43
Otsi:

Ava täpsem otsing