Linnuvabriku jõuguga seostatud Bergi firma võib pankrotti minna

Kadrin Karner 17. märts 2009, 00:00

"Eks ta võlgnevuste pärast on," vastas Water Seri juhatuse liige Alar Kaup küsimusele, millistel kaalutlustel BaltFixi vastu kohtusse pöörduti. Kaup kohtuasjast lähemalt rääkida ei teadnud ning suunas Äripäeva teise juhatuse liikme Andres Pürgi poole. Esialgu pole Äripäeval õnnestunud Pürgi kätte saada.

2007. aastal kirjutas Äripäev, et pikka aega politsei huviorbiidis püsinud Tarmo Berg ajab sõbra Heigo Kraaviga BaltFixi kaudu kinnisvaraäri. Firmal on Rae vallas üle 7 ha suurune Karukella kinnistu. Kinnistu kaasomanik on Estente Grupp (omanikud Marko Taevere ja Toomas Kirss). Detailplaneeringu Karukella kinnistule kinnistas Rae vallavolikogu vahetult enne 2006. aasta jõule. 23 krundile lubati ehitada 4 üksikeramut, 14 paariselamut ja 5 ridaelamut.

Lisaks oli 2007. aastal Bergi ja Kraavi firmal BaltFix ligi 20 000 ruutmeetrit maad Viimsis Lubja külas, sh Serva kinnistu. Bergi firma TBG Investi 2006. aasta majandusaasta aruandes seisab, et firma plaanib hakata arendama 7000ruutmeetrist kinnisvaraprojekti Jõelähtme vallas Loo alevikus Lepa teel, mille omanik on Ardi ja Mart Sillarile ning Bergile kuuluv firma Estecor Invest OÜ.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:59
    Otsi:

    Ava täpsem otsing