Kohus arutas Kruuda firma sulgemist

17. märts 2009, 09:54

Eile arutati Harju maakohtus Oliver
Kruudale kuulunud ja kirjastamisega tegelenud OÜ Olliwood sundlõpetamist.

Harju maakohtu pressiesindaja Kristina Otsa sõnul kuulati eile kohtus ära pooled ning lahend sundlõpetamises asjas peaks tulema järgmise nädala reedel.

Olliwood OÜ kuulub sada protsenti AS Lutermale (endisele AS Kalev - toim.) ning andis koos Kalev Meediaga (nüüdse Via Consept AS-iga – toim) välja ajakirju Just! ja Basket, kuukirja Muumi, Ärielu, Sporditähte ja Avenüüd.

Selle aasta jaanuari keskel teatas Oliver Kruuda, et Kalev Meedia sulgeb ajakirjade väljaandmise. Kalev Meediaga lepinguliselt seotud olnud ajakirjanik Peeter Raidla ütles, et selle firma kehv majandusseis oli vähegi majandusega kursis olijale teada juba möödunud kevadel. Raidla arvas, et iga kvartal tõi Kalev Meediale 15–17 miljonit krooni puhaskahjumit. Viimane avalikustatud kvartal koguni 23 miljonit.


Oliver Kruuda Oliver Kruuda

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 12:20
Otsi:

Ava täpsem otsing