Tartu linnavalitsus koondab

17. märts 2009, 14:07

Tartu linnavalitsuse istungil otsustati
edastada linnavolikogule eelnõu linna ametiasutuste struktuuri ja teenistujate
koosseisu muutmiseks, mille järgi väheneks linnavalitsuse ametikohtade arv 17,5
ametikoha võrra.


Eelnõu heakskiitmisel jõustuksid struktuurimuutused alates 1. maist, teatas Tartu linnavalitsus.


Lisaks otsustati istungil linnavalitsuse otsusega kaotada üks koosseisuväline ametikoht linnavalitsuse avalike suhte osakonnast, mis tähendab, et kokku väheneks linnavalituses ametikohtade arv 18,5 koha võrra.


Suurimate muudatustena moodustatakse linnapuhastusteenistuse ja haljastusteenistuse baasil ühine haljastus- ja puhastusteenistus ning haridusosakonna majandusteenistuse funktsioonid võtab üle linnavarade osakonna ehitusteenistus.


Linnapea Urmas Kruuse selgitas, et uutes majandustingimustes oli väga oluline linnavalituse struktuur üle vaadata ja teha vajalikud korrektiivid. „Nüüdsest peame vähemate inimestega tegema ära sama hulga tööd, mis varem. Peame olema palju efektiivsemad, et pakkuda jätkuvalt samas mahus teenust. Olen veendunud, et meie inimesed on selleks võimelised,“ lisas Kruuse.


Ametikohtade arvu vähendamine annab järgmisel eelarveaastal kokkuhoidu ca 3,6 miljonit krooni. Koondamishüvitistena makstakse sellel aastal välja 2,05 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 14:07
Otsi:

Ava täpsem otsing