Turu-uuringufirma kaotab Eestis 18 töökohta

17. märts 2009, 14:14

Turu-uuringufirma Nielsen viib Eestist ära
siin ühe aasta tegutsenud Suurbritannia ja Soome helpdeskid
(klienditugi- toim) ning viib need üle ühte keskusesse
Portugali.

„Nielsen Company ei ole immuunne majandusmuutustele, millega meie maa ning kogu maailm on kokku puutunud,“ ütles ettevõtte Euroopa suhete kommunikatsioonijuht Sue Kilner. Tema sõnul otsib ettevõte võimalusi maksimeerida tulemust ja vähendada kulusid.

Nilelsen hakkab Portugalis helpdeski tööd sisse ostma teiselt firmalt, mistõttu on muudatusest otseselt puudutatud 18 Eestis sellel kohal tööd teinud inimest. „Otsus ei ole tulnud kergekäeliselt, kuid praeguses majandusolukorras peab Nielsen ettevõtte pikaajalisuse tagamise eesmärgil maksimeerima efektiivust,“ sõnas Kilner, kelle sõnul tegeletakse praegu alternatiivsete töökohade otsimisega nendele töötajatele, kuigi ka töötajate arvu tuleb vähendada.

Eestis on ACNilesen Eesti OÜ teinud turuuuringud näiteks Rakvere Lihatööstusele, Saku Õlletehasele. Samuti uurib Nielsen ülemaailmset interneti-kaubanduse kasutamist, jaekaubandust üldiselt, korraldab tarbijauuringuid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 14:31
Otsi:

Ava täpsem otsing