Zincpoti uus teenus tõhustab terase vastupidavust

17. märts 2009, 11:39

Paldiskis tegutsev kuumtsinkimistehas
Zincpot alustas teraskonstruktsioonide kuumtsinkimist koos passiveerimisega.

„Passiveerimine on tsingitud pinna järeltöötlusprotsess, mis annab terast kaitsvale tsingikihile omakorda oksüdeerumiskaitse ning ka dekoratiivse välimuse. Passiveeritud tsingipind säilitab oma esialgse läikiva välimuse aastate jooksul ning seda saab ilma keeruka lisatöötlemiseta soovi korral värvida“ ütles Paldiski Tsingipaja ehk Zincpoti tegevjuht Peeter Poolake.
Poolake lisas Zincpoti järgmiste plaanide kohta, et 2009. aasta teisel poolel käivitab Zincpot Eestis ainulaadse pisidetailide kvaliteetset kõrgetemperatuurilist kuumtsinkimist võimaldava tehnoloogia, millega saab ka keermestatud pinnad katta tsingiga, ilma et keermed vajaksid järeltöötlust.
„Tellimuste nimel konkureerimisel tähtsustavad kliendid üha enam kaasaegse sisseseade ning paindliku töökorraldusega ettevõtteid, kelle teenuste valik on lai ning hinnad on atraktiivsed,“ ütles Poolake. „Praegusel turul tuleb lisaks kvaliteetsetele teenustele pakkuda turu parimat hinda.“
Zincpot pakub piirkonna metallitööstusettevõtetele terase korrosioonikaitse teenust kuumtsinkimise teel, olles täna valdkonna kõige kaasaegsema ja keskkonnasõbralikuma sisseseadega kuumtsinkimistehas Põhja- ja Baltimaades.
Zincpoti tsinkimisvann on 7 meetrit pikk, 1,5 meetrit lai ja 2,8 meetrit sügav ning tsingitava detaili maksimaalne kaal 5,3 tonni.
Zincpot alustas Paldiski tehnopargis tööd detsembris 2008, teraskonstruktsioonide kuumtsinkimist koos passiveerimisega rakendatakse praegu ainukesena Baltimaades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2009, 12:16
Otsi:

Ava täpsem otsing