Urmas Sõõrumaa: olen rõõmus, et sain miljardi krooni suurusest laenukoormast lahti

18. märts 2009, 07:30

Väo elektrijaama müügi tagamaid avades
rääkis US Investi omanik Urmas Sõõrumaa ajalehele Postimees antud intervjuus, et
sai lahti miljardi krooni suurusest võlakoormast ning lisaraha investeerimiseks
turvaärisse ja oma lemmiksporti tennisesse.

Sõõrumaa lükkas ümber väite, justkui oleks tal olnud kohe soojaärisse sisenedes plaan sellest mõne aja pärast väljuda, kuid möönis, et teatud kokkulepe tal Dalkiaga oli. "Juba oma turvafirmat müües sain aru, et parem on müüa kõik kui jääda sisse mingi väikese osaga.“

Mingi osa Väo elektrijaama müügist saadud rahast, mis jäi 1,5 ja 2 miljardi krooni vahele, investeerib Sõõrumaa kahte heategevuslikku projekti: ehitab 260 miljonit krooni maksva 16 väljakuga tennisekeskuse ning arendab siin rahvusvahelist tenniseakadeemiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2009, 16:44
Otsi:

Ava täpsem otsing