Padar tõrjub juttu laenu kasutamisest jooksvateks kuludeks

Kadrin Karner 19. märts 2009, 00:00

"Siin võib ju kaudset paralleeli võtta, aga need konkreetsed läbirääkimised käivad ikkagi investeeringute peale," ütles Padar eile Äripäevale.

Ta rõhutas, et praegu ollakse alles eelläbirääkimiste faasis ning konkreetsete tingimuste arutamiseni pole jõutud. "Täna on veel vara ütelda, millised need tingimused päeva lõpuks on. Aga selge on see, et taolised soodsate intressidega laenud EIBst on just investeeringuteks ette nähtud," lisas Padar.

Küsimusele, kas on kindel, et laenu ei hakata kasuta jooksvate kulude katmiseks, vastas rahandusminister, et eelarve on eelarve ja sedavõrd vähem on võimalik eraldada riigieelarvest raha muudeks kuludeks olgu siis kas või vee- ja kanalisatsiooni kaasfinantseerimiseks, kui toome juurde laenuressursse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing