Partsi arvates käitub Lang koolitulistajana

19. märts 2009, 12:24

Majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan
Partsi sõnul on justiitsminister Rein Langi süüdistused ekspordi garanteerimise
seaduseelnõu asjus jaburad. Lang käituvat Partsi arvates kui
koolitulistaja.

"See süüdistus maksumaksja raha raiskamise ja korruptiivsete sidemete kohta on täiesti jabur, see on sonimine," ütles Juhan Parts rahvusringhäälingu uudisteportaalile. "On väga kahetsusväärne, et Rein Lang käitub kui koolitulistaja, kelle ohvriks on Eesti ettevõtjad."

"Ma loodan et see pole nüüd kogu Reformierakonna seisukoht, et ekspordigarantiide süsteemi edasine arendamine on nüüd välistatud," rääkis ta. "Tahan selle teema tõstatada järgmisel valitsuse istungil, sest täna ei olnud peaministrit kohal ja ei saanud midagi otsustada."

Parts märkis, et selline vastutöötamine Isamaa ja Res Publica liidu reformikavadele vajab tõsist reaktsiooni erakondade juhtide tasandil. "Praegu tundub, nagu oleksime Maa ja Kuu, kes teineteisest kaugenevad," ütles ta.

Teravnev majanduskriis vajaks Partsi sõnul riigilt üha kiiremat ja paindlikumat reageerimist, kuid selle asemel tõmbab Reformierakond arusaamatul moel meetmetele pidurit. "Kui vaadata, kui kiiresti toimetab praegu riigiaparaat, meenuvad 1990-ndad aastad," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2009, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing