Värdjas 21. sajandi moodi ehk Frankenstein aastal 2009

Lennart Beat 20. märts 2009, 00:00

Kujutate ette olevust Timbalandi keha ja Mr Cornelli peaga? Või vastupidi? Kui palju võib nende kostöös valesti minna? No ikka võib, kui tundub, et kuulen hoopis Marc Anthony 2000. aasta plaati. Scream on võõras. Ja hõlbus oleks tulemus maha laita kui värdjas, kes oleks pidanud sündimata jääma. Post-grunge ja Eurocharti koks pole määratud sobima ning just seepärast annan meestele au ja usun eelarvamusi maha surudes ajafaktorit, mis albumi tabuteemale kasuks tuleb. Plaat pole radikaalselt häälestatutele, kuid võib kohale jõuda täitsa ootamatule publikule. Soovin olla selle tunnistajaks, ent parematest lugudest ära ei ütleks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing