Mees võltsis maasturi vanemaks

20. märts 2009, 20:33

Nädal tagasi avastasid autoregistrikeskuse
Põlva osakonna töötajad, et Jeep Cherokee maasturit registreerida sooviv mees on
auto Šveitsi passis vanemaks võltsinud.

Politsei teatel alustati möödunud nädalal kriminaalmenetlust 40-aastase mehe suhtes, kes oli võltsinud Jeep Cherokee Šveitsi registreerimistunnistust eesmärgiga vabaneda kohustusest tasuda riigilõivu ning esitas võltsitud dokumendi Põlvas ARKi büroo ametnikele, kirjutab nädalaleht Lõunaleht.

„Kui üldjuhul püütakse võltsides muuta sõiduki esmase registreerimise kuupäeva uuemaks, et näiliselt suurendada sõiduki turuväärtust, siis antud juhul muudeti sõiduk vanemaks, et pääseda üksikkinnitusega kaasnevatest kulutustest,“ selgitas ARKi tehnoosakonna tehnoülevaatuse talituse ekspert Ingemar Arusoo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2009, 20:33
Otsi:

Ava täpsem otsing