Playtech kasvatas plahvatuslikult käivet

20. märts 2009, 14:06

Playtech suutis eelmise aastaga oma käivet
70% võrra kasvatada, samal ajal kui puhaskasum kosus poole võrra.

"Ma olen Playtechi majandusaasta tulemustega väga rahul. Nüüd, oma kolmandal aastal noteeritud ettevõttena, ületab Playtech jätkuvalt oma konkurente. Kontsern on näidanud märkimisväärset kasvu kõigis allüksustes, tootes nii aktsionäridele rekordilisi käibeid ja kasumeid," märkis Playtechi nõukogu esimees Roger Withers aruandes.

Eelmise majandusaasta käive lennutati 111,5 miljoni euroni, kasum upitati aga 40,7 miljoni euroni.

Väga korralikku aastatulemust varjutab veidi neljandas kvartalis märgata olev trendimuutus, sest aasta viimase kolme kuuga suudeti müüa 31,5 miljoni euro eest ehk 52% enam kui võrreldaval perioodil aasta tagasi. Ka see on suurepärane tulemus, eriti veel praegusel ajal, kuid annab siiski väikse signaali kasvu raugemisest.

Tarkvaraettevõtte tublid tulemused investoritele tunduvad üldise fooni taustal üsna meeldivat, sest Playtechi aktsia oli Londonis enne turu sulgemist põrutanud 2,4% kõrgemale ehk 417,75 pennile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2009, 17:07
Otsi:

Ava täpsem otsing