Rakvere saab ametnikele puhkusetoetust maksta ka tänavu

20. märts 2009, 15:13

Rakvere linnapea Andres Jaad shy;la ütles,
et Rakvere linnavalitsuse palgafond on tänavu sama suur nagu mullugi, mis
võimaldab maksta ka puhkusetoetust, kirjutab Virumaa Teataja.

"See ei ole obligatoorne, aga mõni inimene on tänavu puhkusetoetuse juba kätte saanud ning kõiki peaks kohtlema võrdselt," lausus Jaadla, kes lisas, et olukorra teeb keerukaks asjaolu, et riigipoolsed kärped selgusid tükk aega pärast aasta algust.


Ka Sõmeru vald on aastaid kolmeteistkümnendat palka maksnud ja eelarves on sellega tänavugi arvestatud. Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev ütles, et kui lood veel tõsisemaks lähevad, on ametnike puhkusetoetus see, millest kärpimist alustatakse.

Pidevalt on puhkusetoetust ametnikele makstud Rägavere vallaski, kuid tänavu sellist soodustust enam ei pakuta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2009, 15:13
Otsi:

Ava täpsem otsing