FBI sai jälile Eesti kelmile

21. märts 2009, 11:00

FBI sai jaole Eestist pärit mehele, kes
kasutas kuritegudeks USA kodanike kontosid, kirjutab Õhtuleht.

Kokkuleppe kohaselt saatis Elvis Chrisile võõraste inimeste krediitkaardi- ja isikuandmeid, et kasutada neid võõrastelt kontodelt raha võtmiseks. Tegu jäi lõpuni viimata, sest Chrisina esines FBI töötaja.

Samuti süüdistatakse Elvist, et ta koos teiste inimestega, kasutades USA elanike krediitkaartide andmeid ja isikuandmeid, tellis tuhandete dollarite eest internetikauplustest kaupu. Harju maakohus saatis süüasja materjalid Põhja ringkonnaprokuratuurile tagasi võimaliku uue kokkuleppe sõlmimiseks. Tagasi pole veel süüasja saadetud, ütles kohtu pressiesindaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. March 2009, 11:00
Otsi:

Ava täpsem otsing