Edukas Playtech laieneb ka Eestis

Lemmi Kann 23. märts 2009, 00:00

"Mõne kuu pärast avame Playtechi arenduskeskuse Tallinnas lisaks juba olemasolevale sõsarettevõttele Videobet. Tallinna ja Tartusse lisandub prognooside järgi aasta lõpuks kümneid uusi töökohti," ütles Äripäevale Playtechi Eesti juht Juha Olavi Korhonen.

Eestis toimub kahe kõige enam kasumit tootva Playtechi toote - kasiino ja pokkeri arendus.

Playtechi peakorter teatas neljapäeval 70protsendilisest käibe kasvust ning poole võrra kosunud puhaskasumist. Korhonen märkis, et Eesti üksuste majandustulemusi ei ole mõtet grupi omadest eraldi tõlgendada, kogu tegevus on suunatud Playtech Groupi vajaduste täitmisele. "Oleme kontserni suurim arenduskeskus ning püsime jätkuvalt ilusti kasumis," oli Korhonen tulemustega rahul.

Nii eelmise aasta lõpp kui ka selle algus on tema hinnangul olnud väga paljulubavad. "Oleme teinud äärmiselt olulisi tehinguid, kõige märkimisväärsemad neist on koostöölepingud Suurbritannia sports booking operaatori William Hilli ning koomiksite tootja Marveliga. Ettevõte funktsioneerib hästi ja tööd on rohkesti, oleme lähituleviku suhtes enesekindlad," rääkis Korhonen.

"Ma olen Playtechi majandusaasta tulemustega väga rahul. Nüüd, oma kolmandal aastal noteeritud ettevõttena, ületab Playtech jätkuvalt oma konkurente. Kontsern on näidanud märkimisväärset kasvu kõigis allüksustes, tootes nii aktsionäridele rekordilisi käibeid ja kasumeid," märkis Playtechi nõukogu esimees Roger Withers aruandes.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing