Vene omanikud võisid müüa Agro Piima uuele omanikule

Väinu Rozental 23. märts 2009, 00:00

Võimaliku tehingu kohta ei osanud Rannala siiski midagi öelda. "Ma tean, et läbirääkimisi ostjatega on peetud ja et neil päevil olid Eestis ka meie ettevõtte omanikud, kes täna hommikul (reedel - toim) tagasi lendasid," lausus Rannala. "Ma ei tahaks uskuda, et osalus on ära müüdud, sest meile pole midagi teada antud. Helistage esmaspäeval tagasi, siis olen targem." Samas ei soovinud ta täpsustada, kellega on müügiläbirääkimisi peetud.

Eesti väärtpaberite keskregistri andmeil vahetas reedel omanikku 66 000 Agro Piima aktsiat ehk kogu aktsiapakk.

Varem Lacto Agro nime kandnud Agro Piima omanik on alates 2004. aastast Venemaa üks suuremaid lastetoitude ja piimapulbri tootjaid Nutritec Grupp. Nutritecile kuulub ka Raplas asuv piimatöötlemisfirma.

Agro Piima juhatuse ja nõukogu liikmetega ei õnnestunud Äripäeval terve päeva jooksul ühendust saada.

Agro Piima tütarettevõtte OÜ Tammsaare tegevjuht Agu Sammelselg kinnitas, et ta pole emafirma võimalikust müügist midagi kuulnud. Agro Piimal on Tammsaares 54 protsendi suurune osalus.

Eesti suurima piimatootja OÜ Väätsa Agro juhatuse esimees Tiit Tuuleveski ütles, et ta pole midagi kuulnud Agro Piima võimalikust müügist. "See paneb praeguses põllumajanduse seisus ju lausa imestama, et kes see siia külla raha matta tahaks," avaldas Tuuleveski imestust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing