Savisaar materdab Delfit ja ETV-d

23. märts 2009, 21:06

Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea
Edgar Savisaar kirjutab enda ajaveebis, et osa ajakirjanikke on Keskerakonna
edust häirituna endast liigselt välja läinud.

"Heaks indikaatoriks ühe osa meedia erapoolikusest Keskerakonna suhtes on pärast Urmo Soonvaldi (Delfi peatoimetaja - toim.) ametissetulekut saanud Delfi. Vaadake tänaseid uudiseid. Täielikult on maha vaikitud Keskerakonna suur edu viimastes avaliku arvamuse küsitlustes. Selle asemel troonib teade pimendamisest Tallinnas," on Savisaar nördinud.

"Seekordses „Rahva teenrite“ saates läks saatejuht Aarne Rannamäe lausa endast välja ja mõnitas üht kuulajat, kes söandas talle meelde tuletada, et peale keskerakondliku Tallinna on Eestis veel palju teisigi linnu, kus kulude kokkuhoiu nimel tänavavalgustus varem välja lülitatakse," on linnapea solvunud.

Savisaar muretseb enda sõnul siiski ajakirjanike pärast ja arvab, et nn neljas võim teeb kehva tööd.

"Keskerakonna reiting ju tõuseb, mitte ei lange. Keskerakonda võib ajakirjanduses halvustada või mõnitada, aga need pingutused paistavad üha vähem tulemusi andvat. Kassid ei püüa enam hiiri! Varsti küsivad väikese Eesti suured ajakirjandusjuhid, milleks on neil vaja sellele seltskonnale kõrget palka maksta, kui neist kasu ei ole?" lajatab partei juht.

Ta ennustab, et õige pea saavad nn Soonvaldi-sugused ajakirjanikud tööandjailt hundipassi.

"Veel mõned kuud küsitlusi ebamugavate tulemustega, kus Keskerakonna reiting jätkuvalt tõuseb ning Soonvald ja Co lastakse ametist lahti. Selleks ei pea Delfi oraakel olema, et nõnda arvata. Õige kah!" parastab Savisaar.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2009, 21:06
Otsi:

Ava täpsem otsing