Erakliiniku juht: pensionäre mõjutab kriis vähe

24. märts 2009, 19:38

Ettekujutus Eesti pensionärist kui õnnetust
peost-suhu elavast inimesest ei vasta tõele, neil jätkub raha nii erakliiniku
kui reisi jaoks, arvab Pärna kliiniku juht Ivo Alter, kirjutab Delfi.

„Majanduslangus pole meil eriliselt tunda andnud. Kui sul ikka kuskil valutab, siis tuleb lõigata. Ja ei, need ei pea olema lapsed, kes oma vanade vanemate ravi kinni maksavad. Rahaga konservatiivselt ümber käinud pensionäridel jagub seda ka reisideks,“ räägib Alter. Pärna kliinik tegeleb ortopeediaga ehk põhiliselt jalavigadega.

Kokkuvõttes võib Alteri sõnul öelda, et pensionärid on see harv grupp inimesi Eesti ühiskonnast, kes majanduskriisist suhteliselt vähe mõjutatud on. „Nad ei ole kunagi luksuses supelnud, aga tänu mõistlikule tarbimisele on nende seis stabiilne ka nüüd. Pealegi ei ähvarda pensionäre ju koondamine!“


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2009, 19:38
Otsi:

Ava täpsem otsing