Pankrotistus norrakatele kuulunud pildiraamifirma

24. märts 2009, 17:32

Veebruaris tunnistas norrakatele kuuluva
pildiraamifirma Art Link Production juhatuse liige Ailar Laasme Äripäevale, et
suurim probleem nende jaoks on emafirma pankrot, nüüd on pankrotis ka ettevõte
ise.

Pärnu Maakohus kuulutas täna välja Art Link Productioni pankroti ning määras pankrotihalduriks Martin Kruppi Vacere Õigusbüroost. Kohtumäärus pankroti osas kuulub täitmisele viivitamatult ja sellele määruskaebust esitada ei saa, on kirjas Ametlikes teadaannetes.

Ettevõtte võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 9.aprillil kell 15.00 Pärnu Maakohtu Rapla kohtumajas.

“Kuna seis on kehv, on ellujäämisvõimalus väike. Kuna suurem osa turust langeb ära, siis päris üksi hakkama saada pole lihtne, seda enam, et meil on ka likviidsusprobleeme,” tõdes juhatuse liige Ailar Laasma jaanuaris. Ettevõte oli tol hetkel juhatuse liikme sõnul võlgu nii partneritele ja tarnijatele kui ka pangale ning emafirma võlg Art Link Productioni ees ületas 10 miljonit krooni.

Art Link Production kuulus Artlink Norway ASile ning seal töötas jaanuaris 97 inimest ja Art Link Balticus, mis tegeles toodete müügiga, neli. Art Link Productionsi juhatuse liikmed on äriregistri andmetel Ailar Laasmaa, Veljo Toode ja Kristjan Kilp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2009, 17:32
Otsi:

Ava täpsem otsing