Üks küsimus: Millal kavatsete uue auto osta?

ÄP 25. märts 2009, 00:00

Aivar Pilv, vandeadvokaat
Olen praeguse liiklusvahendiga rahul ja pole planeerinud uut osta. Automüüjaid minu sõnum ei rõõmusta, kuna auto ostmise peale pole praegu küll õige aeg mõelda.

Mait Miller, ASi Smarten Logistics juhatuse esimees
Uue auto plaanin osta siis, kui praegusel autol lõpeb kasutusrent, see juhtub kahe aasta pärast. Kasutusrendil on kokku lepitud jääkväärtus ja minu teada on ennetähtaegne lepingu lõpetamine väga kulukas, praegusel turul ei leia ju rendigraafikujärgse hinnaga autole ka väga kergelt uut klienti.

Jaanus Mutli, Tallinna abilinnapea
Ma ei plaanigi uut autot osta, ei näe selleks mingit vajadust. Arvan, et autot ei pea välja vahetama siis, kui mõni uus mudel välja tuleb. Autoga tuleb sõita nii kaua, kui sellega on võimalik normaalselt sõita. Mul on 2006. aasta tavaline keskklassi auto. Väiksema vastu ei saa ma seda vahetada - mul on pere ja väiksemasse autosse oleks raske kõike vajalikku ära mahutada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing