Sihtasutuse eelarve 34 miljonit krooni

25. märts 2009, 21:40

Tallinna Euroopa kultuuripealinnaks saamist
ette valmistava sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu istungil jõuti lõpuks
kokkuleppele 2009. aasta eelarves, vahendab rahvusringhäälingu uudisteportaal
"Kultuuriuudiseid".

Kultuuriministeeriumi kantsler ja sihtasutuse nõukogu liige Siim Sukles leiab, et täna kinni löödud numbritega suudetakse palju asju ära teha ja et praeguse seisuga õnnestub Euroopa kultuuripealinnaks olemine 2011. aastal kindlasti.

"Võeti vastu 2009. aasta eelarve , milleks on siis 34 miljonit krooni , samuti pandi paika ka 2009. aasta tegevuskava, kiideti heaks 13 suuremat projekti, mis saavad sihtasutuse kaudu lisatoetust, ja vaata et kõige olulisem oli see, et võeti ette ja kinnitati see kontseptsioon - kuidas siis Tallinn 2011 sihtasutus ja kogu Tallinna linn ja kogu Eesti liigub sellele suurepärasele võimalusele - 2011. aastale - vastu."

Nii liigutakse ka niinimetatud Melina Mercouri auhinna poole. Euroopa kultuuripealinnade projekti hindamis- ja järelvalvekomitee väljastab 1,5 miljoni euro (23,47 miljoni krooni) suuruse auhinna vaid siis kui korraldajad suudavad programmi edukalt ellu viia.

"Kui see nii edasi läheb on meil see kindel, see auhind ja see raha, mida me tõesti vajame ja tahame ka kätte saada,." ütles sihtasutuse Tallinn 2011 juhataja Mikko Fritze.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2009, 21:41
Otsi:

Ava täpsem otsing