Wolf: ma ei ole kedagi petnud

25. märts 2009, 20:50

Swedbanki president ja tegevjuht Michael
Wolf kummutas ajakirjanduses ilmunud teated selle kohta, nagu oleks ta ostnud
Briti kompanii Weavering Capital aktsiaid ning paigutanud raha selle
hallatavasse fondi.

Wolf teatas, et investeeris aastate eest ühte selle kompanii varasemasse fondi, kuid müüs selle osaluse 2001. aastal, kui elas Saksamaal. Wolf ja Weavering Capitali asutaja ning tegevjuht Magnus Peterson töötasid 1992.-1994. aastal koos SEB-pangas Londonis, kuid nende vahel ei ole muid seoseid, teatas Swedbank.

Rootsi majandusleht Dagens Industri kirjutas täna, et Michael Wolfile kuulub 75 Briti firma Weavering Capital aktsiat. Seda ettevõtet kahtlustatakse pettuses, mis võis tähendada 5 miljardi Rootsi krooni mahus investorite raha kadumise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. March 2009, 20:50
Otsi:

Ava täpsem otsing